Det finns så många människor som behöver hjälp. Utanförskap, missbruk och fattigdom är en vardag för många. Skyddsnätet i Sverige är inte vad det har varit och vi måste alla hjälpas åt. Det är något både organisationer, sociala myndigheter och vi kan vittna om. Det drabbar ung som gammal, ingen går oberörd. Så därför är vi både glada och tacksamma att det finns människor i företag, föreningar och kyrkor mm som vill bidra till ett arbete som detta. Det gör det möjligt för oss att besöka, följa upp, stötta och hjälpa människor vidare till ett nytt självständigt liv.

2014 ägnade Thommy och Magnus 10.000 mil i bilen i syfte att uppsöka och besöka människor som behöver vår hjälp. Tack vare gåvor från enskilda, företag och kyrkor blev detta möjligt.

SPONSRA SOCIALT
Just nu är vi mitt uppe i kampanjen ”SPONSRA SOCIALT” att finansiera en leasing-bil med syfte att nå ut till de behövande. Vi söker dig/er som vill vara med att dela kostnaden för detta. Sponsra socialt och din logga kommer att tillsammans med bland annat Lidbil finnas som dekal på bilen.

Är ni eller er församling eller ditt företag intresserad att stötta arbetet så är ni välkomna att höra av er! Klicka här: stötta oss